Ελλάδα   >   Ν. Χαλκιδικής   >   Νεα Μουδανια   >   Εργασία   >   Εξυπηρέτηση πελατών

Ζητούνται εξωτερικοί πωλητές και πωλήτριες από Χαλκιδική και€ 100   (Νεα Μουδανια)


Κωδικός αγγελίας: 138087-4-86653
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 24-06-2024 18:59:20
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ζητούνται εξωτερικοί πωλητές και πωλήτριες από Χαλκιδική και Νεα Μουδανια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Εξυπηρέτηση πελατών Εργασία (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ζητούνται εξωτερικοί πωλητές και πωλήτριες από Χαλκιδική και Νεα Μουδανια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Εξυπηρέτηση πελατών Εργασία (μικρογραφία 1)
Ζητούνται εξωτερικοί πωλητές και πωλήτριες από Χαλκιδική και Νεα Μουδανια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Εξυπηρέτηση πελατών Εργασία (μικρογραφία 2)

Ζητούνται εξωτερικοί πωλητές και πωλήτριες από Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη για πωλήσεις του πακέτου Αλόης βέρας, πιο συγκεκριμένα 3 Μπουκάλια αλόης βέρας 1 λίτρο το καθένα , 3 λίτρα συνολικά το πακέτο με γεύση ροδάκινο η Μέλι, η αμοιβή σας για για κάθε πακέτο που πουλάτε είναι 10 ευρώ. όπως τα βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία . Τα άτομα που θα ασχοληθούν πρέπει να έχουν εμπειρία στις πωλήσεις για να μπορούν να πουλήσουν το συγκεκριμένο πακέτο. Θα πρέπει να έχετε δικό σας αυτοκίνητο για την παραλαβή από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής των προϊόντων και διανομή στους πελάτες σας. Η τιμή του πακέτου είναι 110 ευρώ. Η διαδικασία είναι: σας παραγγέλνουν παράδειγμα 10 πελάτες για 10 πακέτα που κάθε πακέτο κοστίζει 110 ευρώ, εσείς θα πληρωθείτε 1100 ευρώ από τους πελάτες για τις παραγγελίες, μετά εσείς θα μου στείλετε αυτά χρήματα και θα μου δώσετε τις παραγγελίες σε εμένα, εγώ σε 3 εργάσιμες ημέρες θα τα έχω τα πακέτα από την εταιρεία, εσείς μετά θα έρθετε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής για να παραλάβετε τα πακέτα όπου κάθε πακέτο έχει 3 λίτρα αλόη βέρα, θα πληρωθείτε για 10 πακέτα 100 ευρώ αμοιβή και μετά θα παραδώσετε στους πελάτες σας. αυτή είναι όλη η διαδικασία. Ο πρώτος τρόπος προώθησης είναι να αγοράσεις του πακέτο αν φυσικά θέλεις στην τιμή των 100 ευρώ. Και μετά να το συστήσεις σε ανθρώπους που γνωρίζεις και σε αγνώστους για να βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα. Οι αμοιβές είναι ως εξής : 10 πακέτα η αμοιβή σου είναι 100 ευρώ , για 20 πακέτα η αμοιβή σου είναι 200 ευρώ , για 50 πακέτα η αμοιβή σου είναι 500 ευρώ , για 100 πακέτα η αμοιβή σου είναι 1000 ευρώ και για 200 πακέτα η αμοιβή σου είναι 2000 ευρώ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ , ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ. Πρόκειται για ανεξάρτητη συνεργασία μεταξύ μας . Πληρώνεσαι με βάση τις πωλήσεις που κάνεις κάθε μήνα. Δεν πρόκειται για υπαλληλική σχέση εργασίας . Ώρες επικοινωνίας : από 11 το πρωί μέχρι της 7 το απόγευμα καθημερινές και σαββατοκύριακα. Λίγα λόγια για την δική μας αλόη βέρα : H LR εμπλουτίζει το gel του φυτού Aloe Vera με πολύτιμη βιταμίνη C, για την υποστήριξη του μεταβολισμού της ενέργειας. Επιπλέον η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος. ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 100 ευρώ
Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας