Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

Φιλολογικά Μαθήματα από Φιλόλογο ΑΠΘ με Μεταπτυχιακό€ 10   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 71917-5-77845
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 16-09-2024 01:36:57
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Φιλολογικά Μαθήματα από Φιλόλογο ΑΠΘ με Μεταπτυχιακό Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

╰┈➤ Φιλόλογος με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία - Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων, προσφέρω εξειδικευμένη υποστήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και σε ενήλικες που προετοιμάζονται για πανελλαδικές εξετάσεις.

✅ Πολυετής Εμπειρία: Έχω διδάξει μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες με απόλυτη επιτυχία, προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες και στους στόχους του κάθε μαθητή.

✅ Δυνατότητα για εξ αποστάσεως Διδασκαλία μέσω Skype ή Zoom.

✅ Ειδίκευση στη Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την αποτελεσματική μάθηση μέσω υπολογιστή (Online learning).

✅ Επιτυχίες σε Πανελλήνιες: Έχω υποστηρίξει ενήλικες με εξαιρετικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στην επιτυχημένη εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μαζί πετυχαίνουμε τα ακαδημαϊκά σας όνειρα!

✅ Διδασκαλία με Νέες Τεχνολογίες: Πιστεύω στη χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων που κάνουν τη μάθηση διασκεδαστική και διαδραστική. Σύγχρονα εργαλεία εκμάθησης που κάνουν τη μάθηση να μοιάζει με παιχνίδι!

✅ Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για την άρτια μαθησιακή ετοιμότητα των μαθητών, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται κατάλληλα σε κάθε απαίτηση των μαθημάτων τους.

✅ Εξατομικευμένη Υποστήριξη: Δημιουργώ ένα περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργική σκέψη. Κάθε μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας!

✅ Διαδραστική Μάθηση: Μέσα από ενδιαφέροντα και ευχάριστα μαθήματα, οι μαθητές αποκτούν νέες γνώσεις με τρόπο ευχάριστο και αποτελεσματικό.
Το μάθημα γίνεται ευχάριστο και αποδοτικό, φέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα!

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε :)

╰┈➤ Update: Περιορισμένες θέσεις για φέτος! Επικοινωνήστε άμεσα για να εξασφαλίσετε την καλύτερη προετοιμασία!

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας