Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Πωλούνται   >   Ρούχα - Παπούτσια - Αξεσουάρ

ένδυση, γυναικεία,ανδρικά,παιδικά,αξεσουάρ€ 30   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 86706-1-88251
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-09-2024 14:55:01
Απαντήστε στο: [email protected]   

ένδυση, γυναικεία,ανδρικά,παιδικά,αξεσουάρ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Ρούχα - Παπούτσια - Αξεσουάρ Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ένδυση, γυναικεία,ανδρικά,παιδικά,αξεσουάρ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Ρούχα - Παπούτσια - Αξεσουάρ Πωλούνται (μικρογραφία 1)
ένδυση, γυναικεία,ανδρικά,παιδικά,αξεσουάρ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Ρούχα - Παπούτσια - Αξεσουάρ Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά της ένδυσης, προσφέροντας λύσεις για όλη την οικογένεια. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ρούχα σπορ και casual σε σωστή σχέση ποιότητας – τιμής.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο και γνωρίζοντας τα ερωτήματα του πελάτη όσον αφορά τις ηλεκτρονικές αγορές, προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας.

Στόχος και μέλημα μας είναι να σας εξυπηρετούμε σωστά και άμεσα, με γρήγορη παράδοση και αλλαγή σε περίπτωση που το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Οι κωδικοί μας ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας