Ελλάδα   >   Ν. Δράμας   >   Δράμα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Αστρολογία-Χαρτομαντεία Ταρώ:Άμεσα οι λύσεις που ψάχνεις!€ 1   (Δράμα)


Κωδικός αγγελίας: 74958-7-63462
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 20-10-2024 11:11:56
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Αστρολογία-Χαρτομαντεία Ταρώ:Άμεσα οι λύσεις που ψάχνεις! Δράμα νομού Δράμας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Αστρολογία-Χαρτομαντεία Ταρώ:Άμεσα οι λύσεις που ψάχνεις! Δράμα νομού Δράμας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Αστρολογία-Χαρτομαντεία Ταρώ:Άμεσα οι λύσεις που ψάχνεις! Δράμα νομού Δράμας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Αστρολογία-Χαρτομαντεία Ταρώ:Άμεσα οι λύσεις που ψάχνεις! Δράμα νομού Δράμας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Ερωτική Αστρολογία-Χαρτομαντεία Ταρώ:Νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή είναι στο περιθώριο και ότι δεν μπορείς να βιώσεις αυτά που επιθυμείς και που σου αξίζουν;Υπάρχουν όμως άμεσα οι λύσεις που ψάχνεις! Αγαπητή φίλη/Αγαπητέ φίλε,είμαι εδώ όπως πάντα για να σου δώσω τις λύσεις και τις απαντήσεις που αναζητάς για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή,για όποιο φύλο και αν ενδιαφέρεσαι.ΑΝΟΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ-ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ-ΦΛΕΡΤ-ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ-ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ-ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ-ΤΡΊΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ-ΓΑΜΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ.Η γνώση της ελληνικής Αστρολογίας,της Καρμικής,της Γενέθλιας,της Δυτικής και της Βεδικής αστρολογίας στην ανάλυση του αστρολογικού χάρτη σου ή της συναστρίας σου,καθώς και η αρχαία τέχνη της Χαρτομαντείας,η οποία στηρίζεται στην Αριθμολογία,μαζί με την Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ,είναι δίπλα σου και σου προσφέρουν τις συμβουλές τους,αρκεί βέβαια να θέλεις να τις ακολουθήσεις.Πάντα διακριτικά,μπορείς να πετύχεις τις μεγάλες αλλαγές που επιθυμείς να συμβούν στη ζωή σου.Όμως,μη βλέπεις απλώς τους άλλους και μη μένεις στα αδιέξοδα των σκέψεων σου.ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ & ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΑΜΕΣΑ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΣΑΙ.Κάλεσέ με τώρα στο 6947035869 Alexandros:ο προσωπικός σου αστρολόγος.Φιλική τιμή γνωριμίας για την πρώτη σου συνεδρία!

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας